Mike Boddé

Mike Boddé

Slotlied op maat

Een zwaar symposium? Een best wel serieuze conferentie?
Dan bent u toe aan een lichtvoetige afsluiting. Mike Boddé verzorgt de afronding waardoor iedereen neuriënd naar buiten loopt.

Hoe werkt het?
Mike is gedurende de gehele dag aanwezig en luistert mee naar alle sprekers. En tijdens de dag schrijft hij over al die verhalen een lied. Zoals u van hem mag verwachten een meezinger met inhoud; een slim lied vol humor en kwinkslagen. Natuurlijk weet hij maat te houden. Heeft u als organisator suggesties? Dan neemt Mike ze graag mee. En ja: hij schrijft elk congres een nieuw lied - zowel de tekst als melodie worden speciaal voor u gemaakt. Anders vindt ie het zelf niet meer leuk namelijk. Kortom: een hoogst originele slotact die de dag compleet maakt.

Voor meer informatie: info@juliawolffmanagement.nl

Praktisch

Mike heeft een zangmicrofoon nodig en bij voorkeur een piano of vleugel. Is die er niet: een orgel of keyboard is zo geregeld. Desnoods pakt hij zijn gitaar erbij. Of een xylofoon. We komen er altijd uit. Als er maar muziek in zit. Gedurende het congres heeft hij graag een plaatsje in de zaal waar hij bij een klein lampje -zonder anderen te storen- zijn aantekeningen kan maken.

CV

Mike Boddé won in 1991 samen met studiegenoot Thomas van Luyn het Groninger Studenten Cabaret en het Amsterdams Kleinkunst Festival en werden zij het duo Ajuinen en Look. Samen maakten zij op televisie deel uit van het cabaret van het populaire VARA-programma Kopspijkers en verzonnen en maakten samen de veel geprezen muzikaal virtuoze ‘Mike & Thomas Show’.

Van 2015 tot 2023 maakte Mike naast Floris Kortie en Paul Witteman deel uit van het vaste presentatieteam van Podium Witteman (later Podium Klassiek). Mike leerde Thomas van Luyn kennen tijdens een studie Chinees in Leiden, maar is uiteindelijk aan het conservatorium afgestudeerd. Hij treedt sinds hij is gestopt met cabaretoptredens solo en met anderen op in muziekvoorstellingen en heeft enkele CD’s gemaakt. Tot slot heeft hij een aantal boeken geschreven, waarvan het meest bekend is geworden zijn boek over het hebben depressies, genaamd PIL. Dat boek krijgt per 2 juli 2024 een vervolg genaamd POOLREIZIGER, over het leven met de diagnose bi-polair.